Velkommen til trening

スコイエン合気道へようこそ

Vi ønsker nye medlemmer velkommen til trening og man kan starte opp når som helst i løpet av året.

Vi tar i mot medlemmer i alle aldersgrupper og prøver å legge til rette slik at alle kan få en god start på treningen uavhengig av form og fysiske forutsetninger.

Når man trår på matten for første gang vil mange oppdage nye sider av seg selv. Muskler man ikke ante man hadde vil bli såre og mange øvelser som ser lette ut kan være krevende å få til.

Dette kan være utfordrende, men disse erfaringene er helt normale og noe de aller fleste har vært igjennom.

Dette er en periode for å lære å kjenne kroppen på ny, for å akseptere ens begrensninger, men samtidig til å begynne å se muligheter for vekst og utvikling.

Å begynne med noe nytt kan være krevende, men våre erfarne instruktører vil legge til rette slik at man kan begynne denne reisen på en måte og i et tempo som er tilpasset ens eget utganspunkt.

Som nybegynner kan man begynne treningen i lette og behagelige treningsklær. Bruk en lang treningbukse som dekker og beskytter knærne. Treningen foregår barbeint.

Etter at man har trent noen ganger bør man skaffe seg en tradisjonell treningsdrakt eller keikogi, men dette er ikke nødvendig helt i starten.

Regn med å bli god og svett i løpet av treningen.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med oss på info@skoyenaikido.no med spørsmål.

Vi kan også nås via facebook på facebook.com/skoyenaikido.